ΝΔ: 2η μέρα “φροντιστηρίου” στους βουλευτές για τα ομόφυλα ζευγάρια (εικόνες)

 ΝΔ: 2η μέρα “φροντιστηρίου” στους βουλευτές για τα ομόφυλα ζευγάρια (εικόνες)

Δεύτερη μέρα “φροντιστηρίου” στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το κυβερνητικό νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο να ενημερώνει και να απαντά σε «απορίες». Είναι η δεύτερη κατά σειρά ημέρα του κύκλου της ενημέρωσης στους βουλευτές της ΝΔ. Στα γραφεία της ΝΔ έφτασαν το απόγευμα της Τρίτης (16/1) περίπου 60 βουλευτές.

Πρώτη έφτασε στα γραφεία της οδού Πειραιώς, η βουλευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου που έχει εκφράσει προβληματισμούς για την υιοθεσία.

nd boyleytis 1 a23b8

Στη συνέχεια έφτασαν οι βουλευτές Μαριλένα Σούκουλη (Κορινθίας), Δημήτρης Κυριαζίδης (Δράμας). Και οι δύο έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για το νομοσχέδιο.

nd boyleytis 2 c235e

Οι βουλευτές Μπάμπης Αθανασίου και Νίκος Ταγαράς δεν έκαναν δηλώσεις κατά την προσέλευσή τους.

nd boyleytis 3 elena rapti

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης και μία εκ των συντακτριών του νομοσχεδίου, η καθηγήτρια Λίνα Παπαδοπούλου.

νδ κωστησ χατζηδακησ

Πλεύρης: Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στη ΝΔ

Στα γραφεία της Πειραιώς ήρθε ο τέως υπουργός Γιάννης Οικονόμου και ο Θάνος Πλεύρης. Ο τελευταίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα εκφράσει τις θέσεις του κατά την ενημέρωση. «Δεν υπάρχει όμως κανένα ρήγμα στη Νέα Δημοκρατία, η οποία βγαίνει πανίσχυρη από αυτή τη συζήτηση» σημείωσε ο κ. Πλεύρης.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος δήλωσε: «Δεν κάνουμε μασάζ», προσθέτοντας ότι στη ΝΔ δεν κάνουν φροντιστήρια. «Οι βουλευτές ψηφίζουν ελεύθερα» σημείωσε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα