Μυστήριο με τον θάνατο Ιταλίδας σεφ – Την κατηγόρησαν ότι έστησε επεισόδιο με πελάτη

 Μυστήριο με τον θάνατο Ιταλίδας σεφ – Την κατηγόρησαν ότι έστησε επεισόδιο με πελάτη

Τραγική κατάληξη είχε στην Ιταλία μια ιστορία με πρωταγωνίστρια ιδιοκτήτρια πιτσαρίας, η οποία κατηγορήθηκε ότι δήθεν έστησε επεισόδιο με «πελάτη».

Ο πελάτης φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία δίπλα του στο εστιατόριο ενός ζευγαριού γκέι και ενός παιδιού με αναπηρία, καθώς η 59χρονη Τζιοβάνα Πεντρέτι βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι με τις ιταλικές αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Όλα ξεκίνησαν μετά από απάντηση που έδωσε η Πεντρέτι σε πελάτη της πιτσαρίας ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί τον έβαλαν να κάτσει δίπλα σε ένα ζευγάρι γκέι και ένα παιδί με αναπηρία, στο οποίο η 59χρονη απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στο εστιατόριό της.

Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά δημοσιεύματα η 59χρονη κατασκεύασε τη διαμάχη αυτή με στόχο να προκαλέσει (θετική) συζήτηση για την πιτσαρία της. Οι κατηγορίες αυτές φέρονται να προκάλεσαν την αυτοκτονία της 59χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στις όχθες του ποταμού Λάμπρο σε μικρή απόσταση από το Μιλάνο.

Όπως γράφει η Daily Mail, αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο της σεφ, ενώ σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε η σορός της, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν, πάντως, ότι δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

Σχετικά Άρθρα