Κολωνός: Τα παίρνει πάνω της η 17χρονη για το κύκλωμα μαστρωπείας – ” Έλεγα ψεύτικη ηλικία”

 Κολωνός: Τα παίρνει πάνω της η 17χρονη για το κύκλωμα μαστρωπείας – ” Έλεγα ψεύτικη ηλικία”

Η 17χρονη, που φέρεται να είναι ένα από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό, μιλώντας στους δημοσιογράφους προσπάθησε να αθωώσει την φερόμενη ως αρχηγό του κυκλώματος, την 31χρονη Λορελα.

Το ανήλικο θύμα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό, είπε συγκεκριμένα, ότι την ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν την έχει η ίδια επειδή δεν αποκάλυψε στους κατηγορούμενος την πραγματική της ηλικία!

«Εγώ φταίω για όλα έλεγα ψεύτικη ηλικία έλεγα στους ανθρώπους αυτούς ότι είμαι 20 χρονών και όχι 16! Η Λορελα είναι αθώα προσπάθησε να με βοηθήσει προσπάθησε να με βγάλει από όλο αυτό αυτή δεν φταίει σε τίποτα»…

Μάλιστα στις δηλώσεις η 17χρονη υποστήριξε πως εκείνη παρέσυρε την 15χρονη στο κύκλωμα της μαστροπίας.
«Η 25χρονη τα έκανε όλα. Οι άνθρωποι που είναι μέσα είναι αθώοι άλλοι θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή στη θέση τους. Εκείνη έπαιρνε κορίτσια 14-15 χρονών και τα έβγαζε στην πορνεία. Δεν τους έπαιρνε λεφτά απλά τους έκλεινε ραντεβού με μεγάλους άντρες. Αυτή η γυναίκα εμένα με είχε βάλει από 16 χρονών σε αυτό το κύκλωμα, μου έλεγε θα βγάλω καλά λεφτά. Την 15χρονη την παρέσυρα εγώ, την πήρα μαζί μου εγώ σε πελάτη».

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν η 31χρονη Λορελα που φέρεται να είναι αρχηγός του κυκλώματος μαστροπίας και δυο ακόμα πρόσωπα που έκλεισαν ραντεβού με τις ανήλικες…

Σχετικά Άρθρα