Μεσολόγγι/Ραγδαίες εξελίξεις – “Εκεί που τον έχω θάψει δεν θα τον βρουν ποτέ”

 Μεσολόγγι/Ραγδαίες εξελίξεις – “Εκεί που τον έχω θάψει δεν θα τον βρουν ποτέ”

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα καθώς για πρώτη φορά μίλησε ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, την ώρα που μια εξομολόγηση του κρεοπώλη φαίνεται πως λύνει τον γρίφο. Πλέον οι Αρχές αναζητούν τον Μπάμπη Κούτσικο κάπου θαμμένο καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία, όλα συνηγορούν πως αυτό ήταν το φρικτό τέλος.

«Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ», φέρεται να είπε σε φίλους του ο 50χρονος κρεοπώλης σύμφωνα με τον ALPHA.

Παράλληλα, ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς πως είχε κάνει χρήση χασίς το βράδυ της εξαφάνισης, κάτι το οποίο διέψευσαν κατηγορηματικά οι φίλοι του, καθώς όπως είπαν οι ίδιοι τους είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος «Είπα ψέματα πως είχα καπνίσει χασίς»!

Οι μαρτυρίες φίλων του Μπάμπη και του κρεοπώλη

«Τον είχα σαν αδερφό» ανέφερε ο Χαράλαμπος, συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο την ημέρα που πήγα στο χωριό. Είπαμε καλή αντάμωση και δεν τον ξαναείδα. Ήμουν ο κρίκος που γνωρίστηκαν και τον βάλαμε στην παρέα μας. Θα γινόμουν κουμπάρος του κρεοπώλη», ανέφερε.

«Ήμουν μαζί του όταν τον συνέλαβαν για το μαχαίρι. Μας άρεσε το κυνήγι. Ψωνίζαμε από το μαγαζί του. Δεν μας άφηνε ποτέ να πληρώσουμε. Ήταν ο πατέρας της παρέας», πρόσθεσε.

«Όταν χρειάστηκε λεφτά ο 50χρονος, ο Μπάμπης του έδωσε χρήματα. Με πήρε τηλέφωνο η μάνα του και μας είπε πως ο Μπάμπης είναι άφαντος. Μου είπε του χρωστάνε λεφτά του παιδιού», είπε ο 36χρονος.

«Ήταν σαν να μην τρέχει τίποτα όταν τον ρώτησα. Μου είπε τον άφησα εκεί. Ήταν σαν να μην τον ένοιαζε. Δεν αντέδρασε όταν ήρθε η αστυνομία. Τον μπλόκαρα από παντού όταν έμαθα τι έγινε», πρόσθεσε.

«Μου είπε ψέματα. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και δεν μου απάντησε», υπογράμμισε.

Ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος με τον κρεοπώλη, μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, δήλωσε στον ALPFA: «Έδωσα το τηλέφωνό μου στην Αστυνομία. Δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Λέγαμε αν θέλουμε να κάνουμε καμιά παρανομία, δεν πρέπει να έχει το τηλέφωνο μαζί. Αυτός είχε δυο τηλέφωνα, ένα παλιό και ένα smartphone».

«Μου είπε ο κρεοπώλης πως είχε πάρει λεφτά από τον Μπάμπη, τα μάζεψα και του τα έδωσα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κρεοπώλης είπε ψέματα και στους φίλους του, σύμφωνα με τον ίδιο: «Πού τον άφησες; Με ποιον; Μου είπε δεν ξέρω, τον άφησα και έφυγα. Λέει τον άφησε στον κόμβο».

Νέο πρόσωπο “κλειδί” στις έρευνες – Επικοινώνησε μαζί του τις μοιραίες ώρες ο κρεοπώλης

Σύμφωνα με την εκπομπή, δύο φίλοι του 31χρονου Μπάμπη, κατέθεσαν στις αρχές την περασμένη Παρασκευή (12.01.2024) και χθες το βράδυ ο ένας από τους δύο κλήθηκε ξανά από την αστυνομία και παρέδωσε το κινητό του.

Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του και του έστελνε μηνύματαΟ φίλος είχε διαγράψει τόσο τις τηλεφωνικές κλήσεις, όσο και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη την επίμαχη χρονική περίοδο και έτσι χρειάστηκε να ανακτηθούν από τις αρχές. 

Για δολοφονία του αγνοούμενου Μπάμπη κάνει λόγο το βούλευμα

Καθώς συμπληρώνονται 12 ημέρες από όταν χάθηκαν για πρώτη φορά τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, μειώνονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό του.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειoδικών εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός Μπάμπης δολοφονήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR. Παράλληλα, η οικογένειά του ζητά απαντήσεις και εκτιμά ότι στη δολοφονία του συμμετείχαν περισσότερα του ενός άτομα.

Οι δικαστές ενέκριναν το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς του 50χρονου κρεοπώλη, αλλά και του 31χρονου Μπάμπη, και αυτό επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο το θύμα επικοινώνησε, ζητώντας να τού επιστρέψει τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

«Δεδομένου ότι μέχρι και σήμερα ο 31χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ούτε έχει δώσει σημάδια ζωής, εκφράζεται δε βάσιμα η βεβαιότητα της τέλεσης εγκληματικής πράξης σε βάρος του.

Βάσει των καταθέσεων των οικείων του 31χρονου, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο το θύμα επικοινώνησε, συναντήθηκε και επιπροσθέτως φέρεται ότι είχε οικονομικές συναλλαγές, κρίνεται αναγκαίο να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οικονομικής συναλλαγής που σχετίζεται με την ερευνώμενη κακουργηματική πράξη και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών των ανωτέρω δύο ατόμων, ώστε να εξακριβωθούν όλες οι τραπεζικές τους συναλλαγές από 1/1/2018 έως τις 5/1/2024 και να αποτυπωθούν οι κινήσεις και τυχόν συνδιαλλαγές που είχαν», αναφέρει το βούλευμα.

Ο κρεοπώλης τηλεφώνησε πρώτος στον Μπάμπη

Επίσης, στο βούλευμα αναφέρεται ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι απογευματινές ώρες της 4ης Ιανουαρίου, το θύμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με φίλο του, στον οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το ίδιο βράδυ θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη.

Ο κρεοπώλης υποστήριξε αρχικά στην αστυνομία ότι αφενός δεν είχε κανονίσει να πάει για κυνήγι με τον αγνοούμενο, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι ο 31χρονος τον κάλεσε περίπου στις 18:30 της 4ης Ιανουαρίου ζητώντας του να τον μεταφέρει με το όχημά του σε κάποιο σημείο.

Όπως προέκυψε, πάντως, από τα δεδομένα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, ο κρεοπώλης είναι αυτός που κάλεσε το θύμα και όχι το θύμα εκείνον.

Σχετικά Άρθρα