Χαρίτσης: Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη των ευρωεκλογών

 Χαρίτσης: Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη των ευρωεκλογών

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αλέξης Χαρίτσης για την επόμενη μέρα της Νέας Αριστεράς, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας και όπως είπε χαρακτηριστικά θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των ευρωεκλογών. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας και βουλευτής Μεσσηνίας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον κόσμο που «αγκάλιασε» γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ» , στην πρώτη εκδήλωση του κομματικού σχηματισμού, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα και είχε κεντρικούς ομιλητές τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρη Χριστόπουλο καθώς και τον ίδιο.

Γνωστοποίησε δε ότι θα ακολουθήσουν 80 περίπου ανάλογες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, την ίδια στιγμή που θα ανοίγουν και κεντρικά γραφεία του νέου κόμματος, σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς αναφορικά με την πορεία του νέου σχηματισμού, σημείωσε ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των ευρωεκλογών, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στους πρώην συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ, που του ζήτησαν να επιστρέψει την έδρα της Μεσσηνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος με τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες αντιλήψεις πορεύεται εδώ και δεκαετίες, με αυτές εκλέχθηκε την ίδια στιγμή που άλλοι μεταλλάχτηκαν.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα, εκφράζοντας την ετοιμότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς στο να ασκήσει έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Σχετικά Άρθρα