Βόλος: Ελεύθερος ο 50χρονος- Σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του

 Βόλος: Ελεύθερος ο 50χρονος- Σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από την απολογία του, ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του, στον Βόλο. Ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του, βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο και οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα (15/1) στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Το θύμα φέρεται να βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 ετών, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να εκβιάζει το 18χρονο πλέον κορίτσι ζητώντας της χρήματα, υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της.

Ο 50χρονος δράστης σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς προχώρησε στην δολοφονία του κουνιάδου του όταν το πρωί της περασμένης Τρίτης (9/01) η 18χρονη κόρη του, αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Από την πλευρά του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη αναφέρθηκε ότι ο πελάτης του «δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει κανέναν».

«Τον κάλεσα εκεί για να τον κάνω να ομολογήσει. Αυτός επειδή ήταν τριπλάσιος σε μέγεθος από εμένα δε με φοβήθηκε καθόλου δεν με υπολόγισε, με πλησίασε και φοβούμενος πια ότι θα με αφοπλίσει και θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει, εκείνη την στιγμή πυροβολησα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτώ τίποτα», υποστηρίζει ο 50χρονος σύμφωνα με τον κ. Κούγια.

Την ίδια στιγμή η δεύτερη σύζυγος του δράστη με την οποία έχει αποκτήσει έναν 10χρονο γιο κρατά αποστάσεις από τον 50χρονο. Σε δηλώσεις της για το αν πιστεύει ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη του συζύγου της εκείνη απάντησε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου είχε κάνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρω τίποτα. Αλλά και να το έχει κάνει υπάρχουν νόμοι.

Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου, μας έχει σκοτώσει όλους με αυτό που έκανε, διαλύθηκαν όλα. Υπάρχουν νόμοι για να βάλουν στη θέση του τον κάθε έναν και ας ήταν και αδελφός μου. Αλλά όχι να τον σκοτώσει. Οι γονείς μου ήρθαν, κλαίνε, έχουν τρελαθεί, μόνη μου πρέπει να τραβήξω όλο αυτό».

Σχετικά Άρθρα