Όλιβερ: Συνέλαβαν λάθος γυναίκα μετά τη μήνυση του ιδιοκτήτη ταβέρνας που υποδείχθηκε ως κακοποιητής

 Όλιβερ: Συνέλαβαν λάθος γυναίκα μετά τη μήνυση του ιδιοκτήτη ταβέρνας που υποδείχθηκε ως κακοποιητής

Γυναίκα, η οποία υπέδειξε ιδιοκτήτη ταβέρνας ως τον κακοποιητή του Όλιβερ από την Αράχωβα συνελήφθη μετά την μήνυση που κατέθεσε ο εν λόγω επιχειρηματίας. Η γυναίκα, που συνελήφθη και διαμένει εκτός του νομού της Βοιωτίας, κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Ωστόσο, σύμφωνα με το Mega η γυναίκα που συνελήφθη δεν ήταν τελικά το πρόσωπο που αφορούσε η μήνυση και πρόκειται για συνωνυμία.

Η υπόθεση αυτή προκαλεί προβληματισμό, καθώς ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ισχυρίζεται πως την ίδια ημέρα το πρόσωπο που μήνυσε προχώρησε σε ανάρτηση, στην οποία αναφέρει ότι είναι αθώα.

Την ίδια στιγμή, την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Αναστασίας Μασσούρα, η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία ζώων, προκάλεσαν δημοσιεύματα για την ύπαρξη επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην περιοχή της Αράχωβας.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, με παραγγελία της προς την εισαγγελέα Λειβαδιάς, ζητά τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα.

Επιπλέον ζητά και ενημέρωση των ενεργειών.

  • Παράλληλα, η ίδια εισαγγελική λειτουργός, με την ιδιότητα που έχει, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή του πορίσματος που αφορά στον θάνατο του χάσκι Όλιβερ στην περιοχή της Αράχωβας.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη προς τον αρμόδιο εισαγγελέα Λειβαδιάς αναφέρει «όπως ενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από την διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομα Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ΄ αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς (…)».

Σχετικά Άρθρα