Κύκλωμα μαστροπείας/15χρονη: “Ενθουσιάστηκα με τα λεφτά -Έπαιρνα 100-150€”

 Κύκλωμα μαστροπείας/15χρονη: “Ενθουσιάστηκα με τα λεφτά -Έπαιρνα 100-150€”

Τα όσα έζησε για δύο εβδομάδες στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας περιέγραψε ένα 15χρονο θύμα. Όπως λέει η 15χρονη στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”, ενθουσιάστηκε από τα χρήματα που έπαιρνε ενώ αποκαλύπτει και το πως τα “κεφάλια” προσέγγιζαν τα νεαρά κορίτσια.

«Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η… και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την…, την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδερφή», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς την παρέσυρε: «Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά, για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί. Της έδειξε μια άλλη ζωή. Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα είχε μπλέξει… Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους».

Σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα, το κορίτσι που αποκάλυψε στη μητέρα της όσα βίωνε και έπειτα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, εξήγησε: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έπαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες».

Σχετικά Άρθρα