Κολωνός: Νέες συλλήψεις για το κύκλωμα που “έσπρωχνε” ανήλικες σε πλούσιους

 Κολωνός: Νέες συλλήψεις για το κύκλωμα που “έσπρωχνε” ανήλικες σε πλούσιους

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια στον Κολωνό, αφού οι αρχές προχώρησαν σε ακόμη δύο συλλήψεις και συγκεκριμένα, ενός άνδρα ηλικίας 64 ετών και μίας νεαρής κοπέλας, ηλικίας 26 ετών.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα διευκόλυνε το ανήλικο θύμα στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, στα οποία μετέβαιναν μαζί και δρούσε το πρώτο εξάμηνο του 2023, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο 64χρονος άνδρας στα τέλη Αυγούστου του 2023, προέβη σε ερωτικές πράξεις με δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 και 17 ετών, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής των Αθηνών, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ έκαστη.

Επίσης, είχε προβεί σε όμοιες πράξειςεπανειλημμένες φορές, με το 17χρονο κορίτσι, έναντι χρηματικής αμοιβής 200 ευρώ σε μη προσδιορισμένο επακριβώς χρόνο, αλλά πάντως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τα έτη 2022 και 2023.

Την 26χρονη τη «βαραίνει» η κατηγορία της μαστροπείας τελεσθείσας σε βάρος ανήλικης κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Για τον 64χρονο, το κατηγορητήριο αναφέρει «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Οι συλλήψεις έγιναν χθες το βράδυ (14/01) στην οδό Πατησίων και στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πώς «ψάρευε» πελάτες η αδίστακτη συμμορία

H μητέρα της μαθήτριας η οποία αποκάλυψε την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό μιλώντας στην τηλεόραση του Mega ανέφερε πως η κόρη της άλλαζε συμπεριφορά και πώς η 25χρονη μαστροπός πλησίαζε μαθήτριες στα μπαρ και τους υποσχόταν μία λαμπερή εύκολη ζωή, με πολλά χρήματα.

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από την Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό την Δ… , τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δεν την άφησε στην ησυχία της», είπε η μητέρα της έφηβης, η οποία μπλέχτηκε από τα δεκατέσσερά της χρόνια στην αδίστακτη συμμορία, που ωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η μητέρα της 15χρονης, υποστηρίζει ότι η συλληφθείσα «Λορένα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και βάζει στο κάδρο την 25χρονη «Έλενα».

«Καμία σχέση με τη Λορένα, την Έλενα ξέρει, την 25χρονη. Αυτή έκανε τις πιο πολλές… και δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς».

Η 25χρονη, την οποία έχουν κατονομάσει και τα δύο ανήλικα θύματα του κυκλώματος, φέρεται να έβρισκε πελάτες, τους έφερνε σε επαφή με τις ανήλικες και πήγαινε μαζί τους σε αρκετά ραντεβού ενώ εκδιδόταν και η ίδια.

Εξετάζεται το οικονομικό όφελος που είχε και εκείνη, πέραν της «Λορένας» και του επίσης συλληφθέντος 34χρονου από τα Βόρεια Προάστια.

Τα δύο ανήλικα θύματα την έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών και αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

«Τα ραντεβού διαχειριζόταν ο 34χρονος, ο οποίος είχε ανεβάσει και τις φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο. Μέσω αυτών κάναμε με την φίλη μου πέντε ραντεβού την ημέρα, διάρκειας μίας ώρας, σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, λαμβάνοντας ως αμοιβή 80 ευρώ εγώ και η 15χρονη 120 ευρώ», δήλωσε θύμα του κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, όσοι πήγαιναν στα ραντεβού με τις ανήλικες πλήρωναν έως και 200 ευρώ.

«Βλέπαμε το καλοκαίρι ότι ερχόντουσαν πανάκριβα αυτοκίνητα κι αφήνανε κάποια κορίτσια, δεν ξέραμε τι ακριβώς κάνανε εδώ. Βλέπαμε ότι ήταν μικρά κορίτσια», είπε γειτόνισσα της 30χρονης κατηγορούμενης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο μέλη του κυκλώματος και ένας πελάτης που έχουν συλληφθεί, θα οδηγηθούν την Τρίτη στα δικαστήρια για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Οι έρευνες της αστυνομίας αναμένεται να επικεντρωθούν στα ηλεκτρονικά ίχνη. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα που κατήγγειλε το κύκλωμα υπάρχουν ακόμα επτά θύματα.

Σχετικά Άρθρα