Έφυγε από τη ζωή 30χρονος ποδοσφαιριστής

 Έφυγε από τη ζωή 30χρονος ποδοσφαιριστής

Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, που έδινε μάχη για τη ζωή του με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες, που έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή είχε κάνει έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του, το οποίο και καλύφθηκε μέσα σε μία μέρα.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης, έπαιξε στο παρελθόν στην ομάδα νέων της Καβάλας και τα ποδοσφαιρικά του όνειρα ήταν πολλά, μέχρι ο καρκίνος να εμφανιστεί στην ζωή του και παρά την τεράστια μάχη που έδωσε, να μην βγαίνει νικητής.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο αδερφός του, Κώστας Ζαγκλιβέρης, ο οποίος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…».

Σχετικά Άρθρα