Μπαλάσκας: Κάποιος είχε ησυχάσει τον ”Ζαμπόν” γι’ αυτό ήταν χαλαρός στο αυτοκίνητο

 Μπαλάσκας: Κάποιος είχε ησυχάσει τον ”Ζαμπόν” γι’ αυτό ήταν χαλαρός στο αυτοκίνητο

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε για το συμβόλαιο θανάτου και την εκτέλεση του «Ζαμπόν» με 97 σφαίρες στο Νέο Κόσμο.

Με 97 σφαίρες γάζωσαν τον 44χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου τα ξημερώματα Κυριακής (14/1) τρεις έμπειροι εκτελεστές στον Νέο Κόσμο.

Ο 44χρονος γνωστός και ως «Ζαμπόν», όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο είναι ήσυχος, δεν βάζει μπροστά το αυτοκίνητο, παραμένει για περίπου 15 δευτερόλεπτα ακινητοποιημένος, παρόλο που βλέπει ένα άλλο αυτοκινητό να παρκάρει ακριβώς πίσω του, ο ίδιος ίσως αισθανόταν «άτρωτος».

O αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (15/1) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ δήλωσε: «Οι τρεις δράστες είναι πολύ πεπειραμένοι, δεν ξέρουμε αν είναι Έλληνες, μπορεί να είναι ξένοι, αν είναι ξένοι μέσα σε λίγη ώρα μπορεί να έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο συμβόλαιο θανάτου ήταν πολύ ακριβό».

«Ο 44χρονος δεν είχε τους μπράβους του μαζί, ήταν ήρεμος, γι΄αυτό άργησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Ο Ζαμπόν ήταν αρχινονός, είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας άλλες δύο φορές, τώρα φαίνεται πως κάποιος τον είχε ησυχάσει, τον είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν τρέχει κανένα συμβόλαιο», τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.

«Υπάρχουν πάνω από 30 πληρωμένα συμβόλαια αποδεδειγμένα τα οποία δεν έχουν εξιχνιαστεί και με αυτό το θέμα η ΕΛ.ΑΣ δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Η διαφθορά ξεκινάει και μέσα από την Αστυνομία, δεν μπορείς να ξέρεις που εδράζονται όλα αυτά», υπογράμμισε.

Σχετικά Άρθρα