Συνάντηση Κασσελάκη αύριο Δευτέρα με ανθρώπους του πολιτισμού

 Συνάντηση Κασσελάκη αύριο Δευτέρα με ανθρώπους του πολιτισμού

Τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του πολιτισμού θα βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσεων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη και της Τομεάρχη Πολιτισμού του κόμματος, Κυριακής Μάλαμα, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, εγκαινιάζοντας έναν ευρύτερο γύρο επαφών και συναντήσεων σχετικών με την πολιτιστική μας κληρονομιά. Στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο ενός πρώτου κύκλου, συνάντηση με Συλλόγους εργαζομένων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς της ανάδειξης και προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και στην προαγωγή της επιστημονικής γνώσης, στη Βουλή,

Στις 18:30, επίσης στο πλαίσιο ενός πρώτου κύκλου επαφών με εργαζόμενους του χώρου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) και Σωματεία της, στα γραφεία της (Γλάδστωνος 10, Αθήνα).

Στις 21:00, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα παρακολουθήσει στο θέατρο «Άλμα» την εμβληματική θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τις δυο καρδιές», των Αφγανών συγγραφέων Χάμεντ και Χεσαάμ Αμίρι. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία της οικογένειας των συγγραφέων, το έργο είναι μία ιστορία για την αγωνία της προσφυγιάς, τις χαρές και τις λύπες που συνοδεύουν το ταξίδι στο άγνωστο.

Σχετικά Άρθρα