Κακλαμάνης:Δεν θα πάω τη Δευτέρα στη συνάντηση για το “μασάζ”- Διαφώνησε με την αποχή

 Κακλαμάνης:Δεν θα πάω τη Δευτέρα στη συνάντηση για το “μασάζ”- Διαφώνησε με την αποχή

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24 αλλά και στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη «στάση… αποχής» που πρότεινε ως θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ που διαφοροποιούνται.

«Είμαι στην Βουλή από το 1990, με εξαίρεση μια πενταετία που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο η ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια ένας υπουργός, που είναι ικανός, αλλά τον γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια. Εγώ είμαι στην παράταξη 60 χρόνια και δεν πρόκειται να πάω την Δευτέρα στην συνάντηση για το «μασάζ». Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», είπε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι ουδέποτε απείχε από ψηφοφορία σε όλα τα χρόνια του κοινοβουλευτικού βίου του και πως δεν έχει υπάρξει μία φορά που να μην υπερψήφισε ή καταψήφισε διατάξεις σύμφωνα με τα πιστεύω του.

Υπενθύμισε μάλιστα ότι καθώς δεν είχε ψηφίσει μνημονιακές διατάξεις, είχε διαγραφεί με απόφαση του τότε Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σχετικά Άρθρα