Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Στέλιος Διονυσίου – Η δήλωση του

 Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Στέλιος Διονυσίου – Η δήλωση του

Πλάι στην Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίζεται ο Στέλιος Διονυσίου, αυτό το διάστημα, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Την περασμένη Τετάρτη, όμως, την θέση του λαϊκού τραγουδιστή στο σχήμα πήρε εκτάκτως ο Κώστας Καραφώτης όπως γνωστοποιήθηκε και μέσα από τα social media. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο, ο Στέλιος Διονυσίου απουσίαζε από το νυχτερινό μαγαζί μιας και αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι του. Γι’ αυτό και οι θεράποντες γιατροί του έκριναν ότι ήταν αναγκαία η νοσηλεία του προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Έτσι, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με συνέπεια να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στη μουσική παράσταση. Μάλιστα, χθες Παρασκευή, ο Στέλιος Διονυσίου έλειψε και από το Περιβόλι του Ουρανού όπου και συμπράττει σταθερά τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα, ο Στέλιος Διονυσίου δήλωσε στην εφημερίδα πως «είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο».

«Την ερχόμενη Τετάρτη θα εμφανιστώ κανονικά στο μαγαζί με τη Μαρινέλλα. Απλώς, αυτό το τριήμερο δεν θα είμαι ούτε στο Περιβόλι του Ουρανού. Από εβδομάδα πια κι εκεί» συμπλήρωσε ο λαϊκός ερμηνευτής στις δηλώσεις του.

Σχετικά Άρθρα