Δ. Αθηναίων:Νέος πρόεδρος Τεχνόπολης ο Κωστής Παπαϊωάννου -Αλλαγές στον “9,84”

 Δ. Αθηναίων:Νέος πρόεδρος Τεχνόπολης ο Κωστής Παπαϊωάννου -Αλλαγές στον “9,84”

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων είναι πλέον ο Κωστής Παπαϊωάννου, ο οποίος γνωστοποίησε ότι δέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου, Χάρη Δούκα, να αναλάβει τη θέση, μέσω δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα. «Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Χάρη Δούκα να αναλάβω ως Πρόεδρος του ΔΣ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Τον ευχαριστώ πολύ. Είναι σπουδαίος θεσμός για την Αθήνα και μπορεί να προσφέρει πολλά», έγραψε ο Κωστής Παπαϊωάννου. Αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης ορίστηκε η Βάσω Μπάρκα, στέλεχος πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας.

Ο Κωστής Παπαϊωάννου ήταν πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και γενικός γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ υπήρξε πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και πρωτοστάτησε στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας.

Αλλαγές στον «Αθήνα 9,84»

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γνωστοποιήθηκε ότι πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» αναλαμβάνει ο μουσικός, Νίκος Λαλιώτης, ο οποίος έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις σημαντικότερες αίθουσες της Αθήνας, ενώ έχει διδάξει πιάνο επί σειρά ετών και έχει εργαστεί ως συνοδός τραγουδιού στο Ωδείο Αθηνών. Έχει υπάρξει παράλληλα συνιδρυτής και πρώτος έφορος της πολυπολιτισμικής παιδικής χορωδίας Polyphonica.

Τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή», Πάσχος Μανδραβέλης.

Σχετικά Άρθρα