Μεσολόγγι/Νέα στοιχεία:”Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά”-Το μήνυμα που ανακτήθηκε από το κινητό του 50χρονου

 Μεσολόγγι/Νέα στοιχεία:”Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά”-Το μήνυμα που ανακτήθηκε από το κινητό του 50χρονου

Με το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι να συνεχίζεται αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για το περιεχόμενο των τελευταίων μηνυμάτων που αντάλλαξε ο αγνοούμενος με τον 50χρονο κρεοπώλη τα οποία είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο 50χρονος κρεοπώλης έσβησε από το κινητό του μήνυμα που είχε λάβει από τον αγνοούμενο και το οποίο έγραφε: «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», έλεγε το μήνυμα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Ο λόγος γίνεται για τις 17.000 ευρώ που φέρεται να είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο αγνοούμενο και τα οποία σύμφωνα με τους συγγενείς του τελευταίου δεν τα επέστρεψε ποτέ. Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο τον κρεοπώλη, το ποσό ήταν μικρότερο, περίπου 7.000 ευρώ.

Νωρίτερα είχε έρθει στο φως ένα ακόμη ψέμμα του 50χρονου κρεοπώλη. Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (12/1) η ΕΡΤ ο 50χρονος δεν είχε τελικά αφήσει το κινητό στο σπίτι του, όπως έλεγε ο ίδιος.

Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα, δηλαδή από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Φαίνεται πως εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Μπάμπη.