Εξαφάνιση 31χρονου: Αναμένονται εξελίξεις με εντάλματα σύλληψης

 Εξαφάνιση 31χρονου: Αναμένονται εξελίξεις με εντάλματα σύλληψης

Μία συνομιλία – «κλειδί» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο των αρχών για το «θρίλερ» της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04/01). Παράλληλα, αναμένονται εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα στο στενό κύκλο του 31χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής. Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του αγνοούμενου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο, οι αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν από την εξαφάνιση.

Το κινητό του κρεοπώλη στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Όπως διαπιστώθηκε από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη, η συσκευή τις επίμαχες ώρες όπου χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου φαίνεται να είναι ανενεργό και μάλιστα να το έχει αφήσει στο σπίτι του. Έμπειροι αξιωματικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως μία πράξη για να μην εντοπιστούν οι κινήσεις του.

Ταυτόχρονα, κατάφεραν να ανακτήσουν συνομιλία μεταξύ του 31χρονου και 50χρονου, την οποία είχε διαγράψει ο κρεοπώλης από την εφαρμογή. Σε αυτήν, οι δύο άνδρες λογομαχούν για τα χρήματα που χρωστούσε ο 50χρονος στον Μπάμπη.

Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε. Στη συνέχεια, όπως φέρεται να είπε, έκανε χρήση ουσιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί και να εξηγήσει τις κινήσεις που έκανε.

«Σήμερα μετέβην προσωπικά στο Μεσολόγγι επισκέφτηκα το τμήμα ασφαλείας της περιοχής και με μέριμνα δική μας και με την βοήθεια του τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου, επαγγελματίας δύτης θα μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία για να ελεγχθεί η υπόθεση και κατά πόσον μπορούμε να βρούμε κάτι.

Αναμένονται οι εξελίξεις από λεπτό σε λεπτό και ευχόμαστε να έχουμε ένα αίσιο τέλος ή κάτι καινούργιο για να μπορέσουμε να έχουμε την ουσιαστική αλήθεια σε αυτή την υπόθεση», επεσήμανε ο δικηγόρος της μητέρας του, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

Αστυνομικοί, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά κι εθελοντές έχουν «σαρώσει» μία έκταση 1.500 στρεμμάτων. Με βάρκες ερευνήθηκαν και σημεία της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο στοιχείο. Οι έρευνες δύτη θα επικεντρωθούν στην περιοχή του αεροδρομίου άλλα και στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια.

Σχετικά Άρθρα