Ακρίτα: Ακούστε την εκπρόσωπο τύπου και όχι τον Κασσελάκη – Γιατί δεν θα πάω στις Σπέτσες

 Ακρίτα: Ακούστε την εκπρόσωπο τύπου και όχι τον Κασσελάκη – Γιατί δεν θα πάω στις Σπέτσες

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα επισήμανε, στο Action 24 και την εκπομπή “Επόμενη Μέρα” του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ότι δεν χρειάζεται κομματική πειθαρχία στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, παραπέμποντας στις δηλώσεις της Δώρας Αυγέρη, υποστηρίζοντας ότι ίσως έχει γίνει κάποια παρανόηση με τις δηλώσεις Κασσελάκη. Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε ποια δήλωση να λάβει υπ’ όψιν του, εκείνη της εκπροσώπου Τύπου ή του προέδρου του κόμματος, η κυρία Ακρίτα απάντησε: «Θα έλεγα της εκπροσώπου που μίλησε ένα 24ωρο μετά», επιτείνοντας το μπάχαλο στην Κουμουνδούρου.

Ο διάλογος:

  • Ακρίτα: Δεν νομίζω ότι θα μπει κομματική πειθαρχία.
  • Κοτρώτσος: Αφού το είπε ο Κασσελάκης.
  • Ακρίτα: Η κυρία Αυγέρη αργότερα είπε δεν θα μπει.
  • Κοτρώτσος: Εγώ ποιον να ακούσω; Τον πρόεδρο ή την εκπρόσωπο;
  • Ακρίτα: Να ακούσετε την εκπρόσωπο Τύπου που μίλησε μία ημέρα μετά.

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα τόνισε με έμφαση: Δεν θα μας πει καμία κοινωνία και καμία εκκλησία τι θα κάνουμε με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επίσης, η Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε εκφράσει εξαρχής την ενόχλησή της για το ύφος της επιστολής της Θεοδώρας Τζάκρη προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο στις Σπέτσες, ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στη συνεδρίαση.

Όπως υποστήριξε, εκείνη την ημέρα είναι καλεσμένη του Independent και θα έχει μια ομιλία για το δημογραφικό πρόβλημα, αλλά σημείωσε ότι έτσι κι αλλιώς έχει μια άλλη άποψη. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι εξέφρασε τη διαφωνία της στον κ. Κασσελάκη, με τον οποίο ήπιε καφέ στη Βουλή.

Σχετικά Άρθρα