Βόλος: Πιθανόν ο 33χρονος να βίαζε και άλλα κορίτσια -Έρευνα στο κινητό του ζητά ο 50χρονος δολοφόνος

 Βόλος: Πιθανόν ο 33χρονος να βίαζε και άλλα κορίτσια -Έρευνα στο κινητό του ζητά ο 50χρονος δολοφόνος

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, αφού 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του με καραμπίνα. Το παραπάνω συνέβη όταν ο 50χρονος έμαθε πως ο κουνιάδος του, αδελφός της συζύγου του, βίαζε και εκβίαζε από 9 μέχρι 18 ετών την κόρη του.

Πλέον, η πλευρά του 50χρονου δράστη ζητά από τον ανακριτή να βρεθούν και να κατασχεθούν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Να γίνει έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος και τις εφαρμογές επικοινωνίες, καθώς θεωρούν ότι ο 33χρονος προέβαινε σε παρόμοιους βιασμούς και οικονομικούς εκβιασμούς και σε άλλα κορίτσια.

Ο ίδιος παρότι ήταν άνεργος φαίνεται να μην έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που δημιουργεί υποψίες για εκβιασμούς σε βάρος κοριτσιών με την απειλή διαπόμπευσής τους.

Τα απλήρωτα ενοίκια έφεραν στο φως τους βιασμούς -«Θόλωσε» ο πατέρας και έστησε ενέδρα θανάτου στον 33χρονο
Θόλωσε όταν έμαθε για τους βιασμούς της κόρης του, υποστηρίζει ο 50χρονος που σκότωσε τον φερόμενο βιαστή της κόρης του στον Βόλο, σε ενέδρα που του έστησε.

«Εγώ της έδινα -της κόρης μου- χρήματα για να πληρώνει το ενοίκιό της. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης της κόρης μου και μου είπε ότι του χρωστούσε ενοίκια. Έτσι κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει. Άρχισε να κλαίει και μου είπε όσα ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Με όσα άκουσα θόλωσα. Δεν άντεξα, δεν μπορούσα να δεχτώ ότι κατέστρεψε το κορίτσι μου».

Με αυτά τα λόγια φέρεται ο 50χρονος άνδρας στον Βόλο που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του, βάσει των όσων του αποκάλυψε η 18χρονη, να περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς οδηγήθηκε στη δολοφονία του 33χρονου κουνιάδου του.

«Αν μιλήσεις θα πάθεις κακό»
Ο 33χρονος φέρεται να απειλούσε το 18χρονο -σήμερα- κορίτσι λέγοντάς του «αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό».

Έτσι, για περίπου 9 χρόνια η κόρη του 50χρονου από τον πρώτο του γάμο  βίωνε τον εφιάλτη της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τα όσα συνέβαιναν.

Στο σπίτι της γιαγιάς βίαζε την κοπέλα ο 33χρονος
Οι βιασμοί της φέρονται να γίνονταν στο σπίτι της γιαγιάς, εκεί όπου είχε άνετη πρόσβαση ο 33χρονος φερόμενος βιαστής και παράλληλα θύμα της δολοφονίας.

Ο 33χρονος φέρεται να κατάφερνε να απομονώνει το ανήλικο τότε κορίτσι, καθώς οι βιασμοί φέρονται να ξεκίνησαν όταν εκείνη βρισκόταν στην ηλικία των 9 ετών, ενώ βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Οι απειλές
Μάλιστα, βίντεο αλλά και μηνύματα που φέρεται να λάμβανε η 18χρονη ως απειλές προκειμένου να του δίνει χρήματα βρίσκονται στα χέρια των Αρχών.

Οι εκβιασμοί, σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ξεκίνησαν όταν το κορίτσι έφυγε για να σπουδάσει. «Θα τα δημοσιεύσω και θα τα δούνε όλοι», φέρεται να της έλεγε.

Πώς η 18χρονη έσπασε τη σιωπή της
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεράσει η 18χρονη τους φόβους και τους ενδοιασμούς της και να καταφέρει να σπάσει τη σιωπή της διαδραμάτισαν ο πατέρας της και οι αδελφές της, που την έπεισαν να μιλήσει.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σχετικά Άρθρα