Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Κασσελάκη: “Πολάκης made in USA – Να σκέφτεται πριν μιλήσει”

 Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Κασσελάκη: “Πολάκης made in USA – Να σκέφτεται πριν μιλήσει”

«Πολάκη made in USA», χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε στον Νίκο Ανδρουλάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας» και καλεί τον κ. Κασσελάκη να δημοσιοποιήσει τη δανειακή σύμβαση με τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το αναλυτικό πόθεν έσχες του.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε προ μηνών τον κ. Κασσελάκη μετά από αίτημα του, όπως επέβαλε ο πολιτικός πολιτισμός, και στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, του εξήγησε αναλυτικά όλα τα νομικά βήματα, στα οποία προέβη ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να καταλάβει. Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας».

«Οι σημερινές δηλώσεις του είναι αποκαλυπτικές ότι πρόκειται για έναν «Πολάκη made in USA». Του ευχόμαστε καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!», προσθέτουν.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ καταλήγουν με το ακόλουθο υστερόγραφο: «Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που ελπίζουμε ότι θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του».