Η κατάθεση του 50χρονου: “Πατέρας είμαι, έκανα αυτό που έπρεπε” – Μητέρα: “Δεν ήξερα τίποτα…”

 Η κατάθεση του 50χρονου: “Πατέρας είμαι, έκανα αυτό που έπρεπε” – Μητέρα: “Δεν ήξερα τίποτα…”

Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία από το έγκλημα στον Βόλο. Ο 50χρονος σκότωσε τον 32χρονο κουνιάδο του, ο οποίος φέρεται να βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του. Ο 50χρονος έμαθε από τον σπιτονοικοκύρη της κόρης του, η οποία φοιτούσε σε άλλη πόλη, πως δεν είχαν καταβληθεί τα ενοίκιά της, κάτι που τον παραξένεψε αφού έστελνε κανονικά τα χρήματα. Το κορίτσι τότε «έσπασε» και είπε στον πατέρα της τα όσα ζούσε ενώ του έδειξε και τα μηνύματα και τα βίντεο που της έστελνε ο 32χρονος και την εκβίαζε.

«Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης πως του χρωστούσε η κόρη μου λεφτά. Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως την βίαζε από τα 9 της χρόνια. Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι», είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 50χρονος.

  • «Το έμαθα πριν από 4 ημέρες, δεν ήξερα τίποτα. Ούτε μου είπε τίποτα το κορίτσι, ούτε ήξερα τι έκανε στα κορίτσια. Το έμαθε ο άνδρας μου και τον έφαγε. Μου είπε, ‘τον σκότωσα τον αδερφό σου’». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του 50χρονου που δολοφόνησε τον 32χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η 18χρονη εξομολογήθηκε στους δικούς της πως ο 32χρονος την βίαζε τα τελευταία 9 χρόνια και την απειλούσε με βιντεοληπτικό υλικό, αποσπώντας της χρήματα.

Ο 50χρονος είπε στις Αρχές πως η καραμπίνα που κρατούσε εκπυρσοκρότησε! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 50χρονος ζήτησε από τον 32χρονο να συναντηθούν, έχοντας μάθει ώρες νωρίτερα τα όσα ζούσε η κόρη του από τον κουνιάδο του.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο 50χρονος στις Αρχές, οι δυο άνδρες τσακώθηκαν και πάνω στην πάλη ο 32χρονος προσπάθησε να του πάρει την καραμπίνα που είχε μαζί του και εκεί το όπλο εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντάς τον.

Το χρονικό

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 50χρονου όπως και η φωτογραφία του 32χρονου θυματος. Ο δράστης παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επ. Οδ. Βόλου Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ πλησίον του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και σε λειτουργία το ΙΧ όχημα, ιδιοκτησίας του θύματος.

  • Ο 32χρονος έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα “Αστέρια” Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Στη γειτονιά του 32χρονου έπεσαν όλοι από τα σύννεφα και έκαναν λόγο για έναν ευγενικό νεαρό που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Σχετικά Άρθρα