Μεσολόγγι: Απολογείται ο 50χρονος για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Τι έδειξαν οι έρευνες σε κινητά και κάμερες

 Μεσολόγγι: Απολογείται ο 50χρονος για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Τι έδειξαν οι έρευνες σε κινητά και κάμερες

Κορυφώνεται, η αγωνία για την τύχη του 31χρονου, Μπάμπη Κούτσικου που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή στο Μεσολόγγι, ενώ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε πριν από λίγο στα δικαστήρια Μεσολογγίου ο 50χρονος φίλος του, προκειμένου να απολογηθεί για το μαχαίρι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του.

Στο “μικροσκόπιο” τα κινητά – Η τελευταία συνομιλία του 50χρονου κρεοπώλη με τον αγνοούμενο

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε, ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων, καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό το σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που θα πήγαιναν για κυνήγι. Φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το “έξυπνο” ρολόι του αγνοούμενου, ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισής του.

Σχετικά Άρθρα