Συνταρακτική αποκάλυψη για την παιδοκτόνο: Μαθήτρια στο δυστύχημα των Τεμπών το 2003

 Συνταρακτική αποκάλυψη για την παιδοκτόνο: Μαθήτρια στο δυστύχημα των Τεμπών το 2003

Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, που ξεκληρίστηκε στο δυστύχημα του 2003 στα Τέμπη ήταν, σύμφωνα με το ThessToday, η 37χρονη μητέρα που έπνιξε το 6,5 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας. Η μητέρα φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους 21 μαθητές που σκοτώθηκαν, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή καθώς, τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο λεωφορείο, ωστόσο έγκυρες πηγές που επικαλείται το τοπικό σάιτ, υποστηρίζουν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορέις, η 37χρονη πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη αλλά και από μια μορφή σοβαρής ψυχικής νόσου. Πολύ πρόσφατα διορίστηκε ως μόνιμη εργαζόμενη σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετακόμισε στην Ημαθία με άδεια ανατροφής τέκνου.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο δικηγόρος Γιάννης Αργυρίου -ο οποίος παλαιότερα είχε αναλάβει νομική υπόθεση της 37χρονης- ανέφερε ότι η κατηγορούμενη «ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια και που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και έντονη ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως επακόλουθο τη λύση του γάμου της».

«Φύλλο και φτερό» το σπίτι της τραγωδίας

Φύλλο και φτερό κάνουν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας το σπίτι της 37χρονης μητέρας, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε το 6,5 μηνών μωρό της στην Ημαθία.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κλιμάκιο της Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέφθασε στο σπίτι της οικογένειας συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα και στοιχεία, τα οποία θα μπορούν να αξιοποιηθούν στις ενδελεχείς έρευνες που διεξάγονται και να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες του σοκαριστικού περιστατικού.

Επίσης, «κλειδί» στην υπόθεση θεωρούνται και οι καταθέσεις από τους γείτονες, οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν το μωρό, όπως και των συγγενών από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, που μετέφεραν το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο οποίος παραμένει συγκλονισμένος από τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του.

Σχετικά Άρθρα