Καρκινοπαθής έπεσε θύμα κλοπής στον Ευαγγελισμό – Οι δράστες υποδύθηκαν τους τραυματιοφορείς

 Καρκινοπαθής έπεσε θύμα κλοπής στον Ευαγγελισμό – Οι δράστες υποδύθηκαν τους τραυματιοφορείς

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε καρκινοπαθής στην τηλεόραση του OPEN. Όπως χαρακτηριστικά είπε, δυο άτομα υποδυόμενα τους τραυματιοφορείς του αφαίρεσαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε πάνω του και μάλιστα μέσα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Έπεσα θύμα ληστείας, με μεθόδους μαφίας, με μεθόδους συμμορίας μέσα στον Ευαγγελισμό το πρωί. Είμαι καρκινοπαθής και κάθε 21 μέρες πηγαίνω στον Ευαγγελισμό να κάνω τη θεραπεία μου προγραμματισμένα και όλα ωραία.

Και εχθές πήγα εκεί, περίμενα να ρθει το φάρμακο να μου το βάλει στη φλέβα και ο ογκολόγος θεώρησε καλό να μου συνταγογραφήσει μια ακτινογραφία θώρακος. Βγαίνοντας από το ακτινολογικό με φωνάζει ένας με ρούχα τραυματιοφορέα. Μου λέει κύριε δεν δούλευε το ασανσέρ αυτό, ελάτε στο μικρό. Εγώ πείστηκα.

Μπήκα λοιπόν σε ένα μικρό ασανσέρ και έρχεται ένας δίπλα μου και με πίεζε και ο τραυματιοφορέας μου πήρε από την τσέπη 720 ευρώ. 

Την επόμενη φορά που θα πάω θα πρέπει να πάω οπλισμένος στον Ευαγγελισμό; Γιατί θα πρέπει να φοβάμαι; Δεν ξέρουν στο Υπουργείο ότι δρουν συμμορίες στα νοσοκομεία; Πρέπει να λάβουν μέτρα, είναι ένα μπάχαλο».