Θεσσαλονίκη: Χτυπήματα από κουζινομάχαιρο στην 41χρονη – Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής

 Θεσσαλονίκη: Χτυπήματα από κουζινομάχαιρο στην 41χρονη – Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό της 41χρονης, που δολοφονήθηκε από δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η σορός της 41χρονης φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων, τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο δικηγόρος του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη για την οποία κατηγορείται τόσο ο ίδιος όσο και ένας 34χρονος φίλος του.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε, μιλώντας στον Alpha, πως συνεχίζει να είναι ο συνήγορος του 39χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας: «Δεν έχει ομολογήσει την πράξη, αντιθέτως την αρνείται και η θέση του είναι πως η πράξη έχει πραγματοποιηθεί από τον άλλο συλληφθέντα και συγκατηγορούμενό του».

«Ο 39χρονος δεν γνώριζε για την πράξη και αρνείται πως μετέφεραν τη 41χρονη με τον άλλον συλληφθέντα. Υπάρχει πράγματι βιντεοληπτικο υλικό, στο οποίο φαίνονται δύο αντρικές φιγούρες αλλά δεν διακρίνονται πρόσωπα ή άλλα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συμπέρασμα για το ποιοι είναι» συνέχισε ο συνήγορος για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη.

«Ο εντολέας μου είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση σοκ μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Η χθεσινή διαδικασία με τις ραγδαίες εξελίξεις ολοκληρώθηκε χθες στις 05:30 το ξημέρωμα. Ακόμη και για εμένα η επικοινωνία και η συνεννόηση δεν είναι εύκολη» πρόσθεσε.

«Ο ίδιος ο φίλος του φέρεται να δηλώνει πως το κίνητρο ήταν οικονομικό και πιο συγκεκριμένα η ληστεία.