Μαρινάκης: Κατηγορεί τον Κασσελάκη για τοξικότητα και πολιτική χυδαιότητα

 Μαρινάκης: Κατηγορεί τον Κασσελάκη για τοξικότητα και πολιτική χυδαιότητα

Τοξικότητα και χυδαιότητα καταλογίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, σχολιάζοντας το βίντεο που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα. Ο κ. Κασσελάκης «μας υπενθυμίζει τη χειρότερη εκδοχή της τοξικότητας, της πολιτικής χυδαιότητας και επιβεβαιώνει τις βαθιές ρίζες του πολακισμού στο κόμμα του», αναφέρει και επισημαίνει ότι «δεν έχει κανένα νόημα να μπούμε σε αυτήν την αντιπαράθεση».

Σχετικά με όσα είπε ο κ. Κασσελάκης για την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Ελλάδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτά αν «είναι αντίθετος ο κύριος Κασσελάκης με μία επίσκεψη ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου, η οποία επαναβεβαίωσε τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, γεγονός που λειτουργεί θετικά για την εξωτερική πολιτική και τη διεθνή θέση της χώρας μας».

Στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει:

«Ο κ. Κασσελάκης με κάθε του ανάρτηση μας υπενθυμίζει τη χειρότερη εκδοχή της τοξικότητας, της πολιτικής χυδαιότητας και επιβεβαιώνει τις βαθιές ρίζες του πολακισμού στο κόμμα του.

» Δεν έχει κανένα νόημα να μπούμε σε αυτήν την αντιπαράθεση. Την απορρίπτουμε στην ουσία της, όπως την απέρριψε και την απορρίπτει ο ελληνικός λαός.

» Όμως, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει με τέτοιο τρόπο την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών στη χώρα μας.

» Αναρωτιόμαστε:

  • Είναι αντίθετος ο κύριος Κασσελάκης με μία επίσκεψη ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου, η οποία επαναβεβαίωσε τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, γεγονός που λειτουργεί θετικά για την εξωτερική πολιτική και τη διεθνή θέση της χώρας μας;
  • Είναι ποτέ δυνατόν να δείχνει τόσο μικροπολιτικό επίπεδο και να δηλώνει ο κ. Κασσελάκης ότι η επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν έγινε με έξοδα του ελληνικού κράτους;

Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση ας μην ανησυχεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τα καλτσούνια και η ρακή που προσφέρθηκαν δεν αγοράστηκαν με έξοδα του ελληνικού κράτους».

Σχετικά Άρθρα