Κασσελάκης: Θα συνεχίζω να κάνω ότι ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη και την προπαγάνδα του

 Κασσελάκης: Θα συνεχίζω να κάνω ότι ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη και την προπαγάνδα του

«Σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο, προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε ΜΜΕ που ίδιος χαρακτηρίζει φιλοκυβερνητικά και προπαγανδιστικά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, πριν καν εκλεγώ: Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, με τον μόνο τρόπο που έχω: μιλώντας σ’ εσάς απευθείας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει: «Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να δανείσει ένας πρόεδρος το κόμμα του προκειμένου να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να κάνουν γιορτές. Λογικό όμως είναι να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες, που λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των πολιτών.

Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τριήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του. Λογικό όμως είναι να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό – μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο. Και να καλεί -σε άλλο του εξοχικό- τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μπλίνκεν για επίσημες συνομιλίες, με έξοδα του Κράτους.

Σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο, προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη».

Σχετικά Άρθρα