Θεσσαλονίκη: Αφαντη η 41χρονη έγκυος -Απαγορεύτηκε στον σύντροφό της να ταξιδέψει

 Θεσσαλονίκη: Αφαντη η 41χρονη έγκυος -Απαγορεύτηκε στον σύντροφό της να ταξιδέψει

Το ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει την έρευνα στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη. Σύμφωνα μάλιστα με τον Alpha, οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ο σύντροφος της 41χρονης είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει, καθώς είχε κληθεί σε κανάλι της πρωτεύουσας, όμως η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο. Παράλληλα η αστυνομία έχει στείλει το κινητό του στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αστυνομικές έρευνες, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αναζητήσεις, ο σύντροφός της καταγγέλλει ότι παραβιάστηκε το σπίτι του.

Η εξαφάνισή της 41 ετών εγκύου, μητέρας κι ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert. Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με την συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της. Από τον πρώτο φέρεται να πήρε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.

Ήδη ο σύντροφός της έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ έρευνα διεξήχθη στο σπίτι όπου διέμενε με την 41χρονη και εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο. Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, καταγγέλλει ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Σχετικά Άρθρα