Πατέρας 14χρονου:Άγνωστος απείλησε πάλι τον γιο μου – Ασύλληπτοι οι δράστες

 Πατέρας 14χρονου:Άγνωστος απείλησε πάλι τον γιο μου – Ασύλληπτοι οι δράστες

Παρόλο που το αυτόφωρο πέρασε, η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη για το περιστατικό βίας εναντίον 14χρονου στην Αγία Παρασκευή, με τους δράστες και τους γονείς τους να παραμένουν άφαντοι. Σύμφωνα με το OPEN ο Εισαγγελέας ανηλίκων έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν και αναμένονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις.

Παράλληλα ο πατέρας του παιδιού αποκάλυψε σήμερα Κυριακή ότι άγνωστο άτομο κάλεσε τον γιο του το βράδυ του Σαββάτου και τον απείλησε κάνοντας σαφές ότι η κακοποίηση του γιου του δεν έχει σταματήσει. Η άγρια επίθεση ΄στον 14χρονο έγινε στις 2 Ιανουαρίου από τρεις ανηλίκους στην Αγία Παρασκευή.

  • «Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά όταν μεγαλώνουν και να τους βάζει όρια ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μέλη της κοινωνίας», σημείωσε ο πατέρας στο OPEN αναφερόμενος στα περιστατικά βίας ανηλίκων που έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλες διαστάσεις.

«Όταν μία οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά, τότε είναι χρέος της πολιτείας και όλων μας να συνεισφέρουμε είτε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών, είτε μέσω ειδικών για να μην καταλήγουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου », πρόσθεσε.

Μιλώντας στο OPEN, ο πατέρας έκανε σαφές ότι δεν έχει οργή για τα παιδιά που έστησαν ενέδρα στον γιο του, και στη συνέχεια του έβγαλαν τα παπούτσια, τον ανάγκασαν να τους ακολουθεί ξυπόλητος και να γονατίσει όσο τον βιντεοσκοπούσαν και τον απειλούσαν.

«Έχω μία απέραντη λύπη, τόσο για αυτό που συνέβη στο δικό μου το παιδί που ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, όσο και για τα παιδιά που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε τη φόρμουλα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς για να μην φτάνουν τα παιδιά στην παραβατικότητα και τις εγκληματικές πράξεις», επεσήμανε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος.

«Είναι αλήθεια (ότι τηλεφώνησαν στον σπίτι μας και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν με πυροβόλα όπλα). Δεν γνωρίζω ποιος με κάλεσε μέσα στη νύχτα, ήταν άγνωστος και νομίζω έφηβος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο πατέρας αποκάλυψε ότι το βράδυ του Σαββάτου και παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα, άτομο κάλεσε με απόκρυψη τον γιο του και τον απείλησε πάλι. Όπως ξεκαθάρισε ο πατέρας, το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκησε 47 δευτερόλεπτα μέχρι που ο γιος έκλεισε το τηλέφωνο.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί (που κακοποίησαν το παιδί) είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει αν δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία», ενώ έκανε λόγο για ευκατάστατες οικογένειες.

Σχετικά Άρθρα