Τζάκρη: Οι βουλευτές θα μείνουν στις Σπέτσες σε ξενοδοχείο που θα πληρωθεί από τον πρόεδρο

 Τζάκρη: Οι βουλευτές θα μείνουν στις Σπέτσες σε ξενοδοχείο που θα πληρωθεί από τον πρόεδρο

Για την πρόσκληση που έστειλε η ίδια, μετά από εξουσιοδότηση του Στέφανου Κασσελάκη, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες μίλησε η Θεοδώρα Τζάκρη.«Δεν υπήρχε καμία αντίδραση, γιατί εγώ επικοινώνησα με έναν προς έναν ξεχωριστά τους βουλευτές», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ .Σημείωσε ότι ο ίδιος «ο κ. Κασσελάκης εξήγησε στη δήλωσή του γιατί τους καλεί, εγώ μετέφερα την πρόσκληση του προέδρου ως γραμματέας της ΚΟ».

Πρόσθεσε ότι η πρόσκληση αφορά σε μια συνάντηση εργασίας, οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με τα δικά του έξοδα.

«Είναι μια ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή αυτή που έστειλα» είπε η κ. Τζάκρη, ενώ για την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα σχολίασε δεικτικά: «Να ρωτήσετε την ίδια».

Πρόσθεσε ότι το email διευκρινίζει πολλά διαδικαστικά και πρόσθεσε: «Είναι ένας καινούριος τρόπος και ξενίζει, όπως ξενίζουν κι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως ο δανεισμός στο κόμμα».

«Θα μείνουν σε ξενοδοχείο που έχει κλειστεί και θα πληρωθεί από τον πρόεδρο. Οι εργασίες θα γίνουν στο σπίτι του προέδρου. Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά αυτό είναι δάνειο από τον κύκλο των επιχειρήσεων, τον κύκλο των πανεπιστημίων» είπε η κ. Τζάκρη.

Και συνέχισε: «Για περίπου 48 ώρες 35 άνθρωποι θα κάνουν δουλειά. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μείνει αδιευκρίνιστο τίποτα. Απορώ γιατί λοιδορείτε. Ο κ. Κασσελάκης σηματοδοτεί νέα πράγματα».

Σχετικά Άρθρα