Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Έχει παντελή άγνοια ελληνικών – Δεν κατανοεί την γλώσσα

 Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Έχει παντελή άγνοια ελληνικών – Δεν κατανοεί την γλώσσα

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 έδωσε ο νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ρωτήθηκε και για την επίθεση που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον πρωθυπουργό με αφορμή την ατάκα του τελευταίου σχετικά με το κάρο και το… άλογο. Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη για “παντελή άγνοια ελληνικών και αδυναμία κατανόηση της γλώσσας”.

«Η δήλωσή του για το κάρο και το άλογο δείχνει κάτι που είναι σοβαρό. Δείχνει παντελή άγνοια των ελληνικών. Δηλαδή ο άνθρωπος έχει αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Αυτό είναι πρόβλημα για έναν υποψήφιο πρωθυπουργό διότι δεν αντιλαμβάνεται αυτά που λέμε οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο.

Πιστεύω ότι χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής ο κύριος Κασσελάκης, του έπεσε λίγο βαρύ αυτό που έγινε. Ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και πήρε μαζί του τον ΣΥΡΙΖΑ, φεύγοντας για τα Χάμπτονς. Αυτό είναι πράγματι εντυπωσιακό. Δεν το λέω υποτιμητικά ούτε ειρωνικά. Το θεωρώ πολύ εντυπωσιακό πολιτικό φαινόμενο ότι στη βαλίτσα των διακοπών του πήρε μαζί και το κόμμα της αντιπολίτευσης».

Θυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός πρόσφατα σε ερώτηση δημοσιογράφων αναφορικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε: «Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο» θέλοντας να τονίσει ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε.

Σε ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκη έγραψε στα αγγλικά, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδα χαρακτήρισε άλογα χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Σχετικά Άρθρα