Βόλτα Κασσελάκη και selfies στην πλατεία Ταξίμ (vid)

 Βόλτα Κασσελάκη και selfies στην πλατεία Ταξίμ (vid)

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψη του με μια βόλτα σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Ταξίμ, βγαίνοντας σέλφι με Έλληνες ταξιδιώτες, αλλά και Τούρκους πολίτες, που τον προσέγγισαν.

Αύριο το πρωί, ανήμερα της εορτής των Αγίων Θεοφανείων, ο κ. Κασσελάκης θα παραστεί στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα παραθέσει ο Πατριάρχης το μεσημέρι και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του στις 16:00. Στη συνέχεια θα έχει κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα το απόγευμα, ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση στο Σισμανόγλειο Μέγαρο με εκπροσώπους Συλλόγων Κων/πολιτών, παρουσία του Γενικού Προξένου.

Την Κυριακή στις 12:00 ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου και εν συνεχεία θα επισκεφθεί την Μεγάλη του Γένους Σχολή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής για την Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα