Τίτλοι τέλους για το ελληνικό Forky μετά από 10 χρόνια 

 Τίτλοι τέλους για το ελληνικό Forky μετά από 10 χρόνια 

Απότομα διέκοψε τη λειτουργία της η εταιρεία παράδοσης έτοιμων γευμάτων Forky μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Ήταν μία πετυχημένη ελληνική startup εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2014, από τους Μιχάλη Γκόντα και Πέτρο Πιτσιλή, με έδρα την Αθήνα.

Η Forky είχε ως αντικείμενό της τη γρήγορη παράδοση γευμάτων με έμφαση στη μεσογειακή διατροφή, ενώ το 2017 εξαγοράστηκε από τον όμιλο Vivartia. Η εταιρεία αποχαιρέτησε με μία ανακοίνωση τους πελάτες της, υπονοώντας όμως πως θα επιστρέψει δυναμικά, αν και όχι με την ίδια επωνυμία.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Πλέον, όποιος μπει στον ιστότοπο της Forky θα διαβάσει το παρακάτω μήνυμα:

«Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας και αμέτρητα γεύματα, το Forky αναστέλλει τη λειτουργία του.

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την υποστήριξη και προτίμηση που μας δείξατε σε όλο το ταξίδι. Αυτή σας η εμπιστοσύνη ήταν το μυστικό συστατικό της επιτυχίας μας. Ήταν χαρά μας να μαγειρεύουμε και να σας σερβίρουμε νόστιμα, φρέσκα και υγιεινά γεύματα.

Ωστόσο, ενώ μπορεί να αποχαιρετάμε το Forky, είμαστε παράλληλα ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μαζί σας ότι αυτό δεν είναι το τέλος της γαστρονομικής μας περιπέτειας. Κρατήστε την όρεξή σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται».

Σχετικά Άρθρα