Οδηγός μηχανής τραυματίστηκε από πτώση λόγω λακκούβας

 Οδηγός μηχανής τραυματίστηκε από πτώση λόγω λακκούβας

Ένα τρομακτικό ατύχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με έναν μοτοσικλετιστή να πέφτει λόγω λακκούβας σε δρόμο της Σαλαμίνας.

Την πτώση ενός μοτοσικλετιστή έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Σαλαμίνας. Αιτία της πτώσης, μια βαθιά λακκούβα στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να χάσει τον έλεγχο και να συρθεί αρκετά μέτρα.

Το βίντεο δείχνει την μηχανή να σύρεται στο οδόστρωμα βγάζοντας σπινθήρες από την τριβή στην άσφαλτο και πίσω της να «σύρεται» ο οδηγός, ο οποίος ευτυχώς φορούσε κράνος και έφερε εξοπλισμό προστασίας, αποτρέποντας έτσι έναν σοβαρό τραυματισμό του.

Όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 η σύζυγος του, η λακκούβα ήταν πολύ βαθιά και με την πτώση της μηχανής σε αυτήν, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου.

Η σύζυγος είπε ακόμη πως αναζήτησε τους αρμόδιους του Δήμου Σαλαμίνας, που όμως της απάντησαν πως η κατάσταση του δικτύου δεν είναι δική τους αρμοδιότητα, κάνοντας λόγο για ένα «πινγκ – πονγκ» των υπηρεσιών σχετικά με τις ευθύνες για το ατύχημα του συζύγου της.

Σχετικά Άρθρα