Μαϊμούδες επιτέθηκαν σε γνωστό μοντέλο (vid)

 Μαϊμούδες επιτέθηκαν σε γνωστό μοντέλο (vid)

Έμι Ρας έχει 250.000 followers στο Instagram και στη Γερμανία είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στο Big Brother. To 24χρονο μοντέλο βρισκόταν στην παραλία Monkey Beach στα νησιά Phi Phi στην Ταϊλάνη όταν δέχθηκε επίθεση από δύο μαϊμούδες.

Η ίδια ανήρτησε βίντεο στο Instagram στο οποίο έχει καταγραφεί η αρχή της επίθεσης των δύο ζώων. Όπως φαίνεται στο βίντεο το μοντέλο φαίνεται να πλησιάζει ένα μωρό μαϊμού για να το χαϊδέψει. Τότε μια ενήλικη μαϊμού – πιθανότατα η μητέρα του μωρού – τη δάγκωσε στο πόδι. Σύμφωνα με την ίδια συνολικά δέχθηκε τέσσερις δαγκωματιές από δύο μαΐμούδες.

Μετά την επίθεση το μοντέλο πήγε σε νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με την ίδια, της έγινε αντιτετανικός ορός και συνολικά πέντε δόσεις εμβολίου για τη λύσσα ενώ καθημερινά λαμβάνει εννέα χάπια για προληπτικούς λόγους.

«Αν γνώριζα τι επρόκειτο να συμβεί, δεν θα είχα πλησιάσει αυτή την παραλία. Θα είχα τελειώσει νωρίτερα τις διακοπές μου. Για την ώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φοβάμαι για τη ζωή μου. Θα ήταν καλύτερο αν ήμουν σε νοσοκομείο στη Μαδρίτη (σ.σ. το μοντέλο ζει στην Ισπανία). Ευτυχώς η ασφάλεια ζωής που έχω καλύπτει όλα τα έξοδα» δήλωσε η 24χρονη Γερμανίδα.

Σχετικά Άρθρα