Μαρινάκης για Κασσελάκη: Παρατηρούμε αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών

 Μαρινάκης για Κασσελάκη: Παρατηρούμε αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει «επανειλημμένως αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών ή φράσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά» σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με αφορμή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη. «Όταν χρησιμοποιεί τη φράση “για το κάρο και το άλογο”, ας ρωτήσει τουλάχιστον κάποιον από τους συνεργάτες του, τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται στον δημόσιο λόγο», επισημαίνει ακόμη.

Η ανάρτηση του κ. Μαρινάκη:

Θα απαντούσαμε στην ανακοίνωση του κ. Κασσελάκη αν επρόκειτο για ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης. Αντιθέτως, παρατηρούμε επανειλημμένως αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών ή φράσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και χρόνια στη χώρα μας. Όταν χρησιμοποιεί λοιπόν τη φράση για το κάρο και το άλογο, ας ρωτήσει τουλάχιστον κάποιον από τους συνεργάτες του, τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται στον δημόσιο λόγο.

Νωρίτερα την Πέμπτη σε ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης είχε γράψει με αφορμή την τοποθέτηση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια ότι ο πρωθυπουργός «παρομοιάζει χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα».

Σχετικά Άρθρα