Απάντηση Λιάγκα: Σε αυτό ταιριάζουμε με τον Snik, είμαι κι εγώ απέναντι στο κατεστημένο και την εξουσία

 Απάντηση Λιάγκα: Σε αυτό ταιριάζουμε με τον Snik, είμαι κι εγώ απέναντι στο κατεστημένο και την εξουσία

O Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι έχει αρκετά κοινά με τον τράπερ Snik καθώς και αυτός είναι απέναντι από την εξουσία και το κατεστημένο.

Με τον Snik δεν τα φτιάξαμε, καθίσαμε και μιλήσαμε. Το ότι με έναν άνθρωπο δεν τσακώνεστε δεν σημαίνει ότι είστε και ζευγάρι… Μπήκε μέσα και έκανε πλάκα και με εμένα και με τον Νίκο. Δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Είπαμε δύο τρία πράγματα και δεν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Έχει μία συγκεκριμένη πρακτική και λογική στα πράγματα και θεωρεί -μπορεί να κάνει λάθος ή σωστό- ότι είναι ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης, που οτιδήποτε είναι κατεστημένο πρέπει να το διαλύσει. Είναι άποψή του. Και εγώ είμαι της ίδιας λογικής ό,τι είναι κατεστημένο και είμαι απέναντι στην εξουσία. Άρα, μάλλον ταιριάζουμε σε αυτό. Ο Snik με θεωρεί ότι είμαι κατεστημένο, άρα είμαι απέναντί του. Εμένα αισθητικά κάποια πράγματα που έκανε στο παρελθόν δεν μου άρεσαν κι άσκησα κριτική, λίγο πιο σκληρά εγώ και λίγο πιο σκληρά εκείνος και υπήρχε ότι έχουμε beef» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ήρθε με χιούμορ και κάναμε πλάκα κι ανεβάσαμε μία selfie ότι λήγουμε το beef, μαζί το είπαμε. Δεν έφαγε beef και του χρωστώ ένα κέρασμα του ανθρώπου. Μετά ήρθε και η Νατάσα. Προφανώς διαφωνώ με κάποια πράγματα που λέει και κάνει και εκείνος διαφωνεί μαζί μου. Χθες που καθίσαμε στο τραπέζι, είδα ένα γλυκό παιδί. Η αλήθεια είναι ότι από κοντά είναι ένα γλυκό και συμπαθές παιδί. Από εκεί και πέρα δεν θα πάμε και διακοπές μαζί, ένα φαγητό θα το φάμε. Αυτά περί beef είναι αστεία» επισήμανε ο παρουσιαστής.

Σχετικά Άρθρα