Χυδαία επίθεση Βελόπουλου σε Καπουτζίδη – Να πάει να γυαλίσει πόμολα στον στρατό

 Χυδαία επίθεση Βελόπουλου σε Καπουτζίδη – Να πάει να γυαλίσει πόμολα στον στρατό

Σε μια χυδαία ανάρτηση στο Twitter κατά του Γιώργου Καπουτζίδη προχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;», έγραψε ο Κυριάκος Βελόπουλος αν και πολλοί followers του δεν έδειξαν να συμφωνούν με τα παραπάνω και δέχτηκε «βροχή» από αρνητικά σχόλια. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο «Πρωινό», ο Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε για τους πολιτικούς αρχηγούς και ο δημιουργός των επιτυχιών, αφού μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη είπε τα ακόλουθα για τον Κυριάκο Βελόπουλο που… οδήγησαν στην παραπάνω ανάρτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης: 

«Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα, το οποίο όταν το αλείφεις, σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Αυτό κανονικά θα έπρεπε να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτό σαν ιατρική ανακάλυψη είναι πιο σημαντικό. Έτσι είπε. 

Δεν θα έπρεπε να στείλεις μια κάμερα, να δούμε σε ποιο εργαστήριο ανακαλύφθηκε όλο αυτό; Ποιες χημικές ενώσεις χρησιμοποιήθηκαν; Αυτό είναι πολύ σημαντικό θέμα. Αν ήμουν πρωθυπουργός, θα τον είχα στείλει στη Γουχάν, να περάσει όλα τα πόμολα με το σκεύασμα… μια επάλειψη, να σταματήσει»…

Σχετικά Άρθρα