Καλλιθέα: Βίντεο με την καταδίωξη διαρρηκτών – Πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα

 Καλλιθέα: Βίντεο με την καταδίωξη διαρρηκτών – Πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα

Κινηματογραφική καταδίωξη δύο διαρρηκτών σημειώθηκε στην Καλλιθέα οι οποίοι μέρα μεσημέρι επιχείρησαν να εισβάλουν σε διαμέρισμα αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι οι 2 άντρες στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Δοϊράνης στην Καλλιθέα, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων λόγω εορτών μπήκαν από τον ακάλυπτο πολυκατοικίας και προσπάθησαν να ανέβουν στα μπαλκόνια από σημείο που δεν ήταν ορατό από το δρόμο.

Ωστόσο ένοικος σπιτιού του 5ου ορόφου τους κατάλαβε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του MEGA, 3 μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Οι δύο δράστες πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα για να διαφύγουν. Όλοι έντρομοι βγήκαν έξω από τα σπίτια και τα καταστήματα.

Το κυνηγητό των αστυνομικών με τους διαρρήκτες κράτησε περίπου ένα τέταρτο. Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια πολιτών κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους φορέσουν χειροπέδες.

Είχαν χτυπήσει και πάλι

Οι ίδιοι δράστες πριν από λίγες μέρες είχαν ληστέψει κατάστημα ειδών συγκόλλησης.

«Πριν από 5 ημέρες είχα εγώ τους δικούς μου εργολάβους και τους πήραν τα μηχανήματα μέσα από το αμάξι. Περάσανε πήρανε τα μηχανήματα και φύγανε. Οι ίδιοι ακριβώς», ανέφερε καταστηματάρχης.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών και αναζητά τους συνεργούς τους.

Κυκλοφορούσε ελεύθερος

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, σε βάρος του ατόμου που ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για 13 χρόνια για ληστείες.

Ωστόσο, παρά την καταδικαστική απόφαση δεν είχε συλληφθεί και κυκλοφορούσε ανενόχλητος, συνεχίζοντας τη δράση του.

Σχετικά Άρθρα