Πατροκτονία Περιστέρι: “Όλους τους χτυπούσε – Τα μούτρα της γυναίκας ήταν σαν πατσάς από το ξύλο”

 Πατροκτονία Περιστέρι: “Όλους τους χτυπούσε – Τα μούτρα της γυναίκας ήταν σαν πατσάς από το ξύλο”

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες γειτόνων για την οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο 62χρονος που δολοφονήθηκε από τον 35χρονο γιο του, φέρεται να χτυπούσε όλα τα μέλη της οικογένειας του. Μιλώντας στον ALPHA, γείτονας της οικογένειας είπε ότι έβλεπε συνέχεια τη σύζυγο του θύματος «με μούτρα σαν πατσά» από το ξύλο, ενώ η αστυνομία φέρεται να είχε συλλάβει πολλές φορές τον άνδρα, αλλά να τον άφηνε πάντα ελεύθερο.

«Μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Τα έλεγε, αλλά τα βλέπαμε κιόλας. Κάθε μέρα τα μούτρα της ήταν πατσάς… Τι να κάνει το παιδί (σ.σ. ο 35χρονος), που να πάει; Ήταν χαμένο, έφευγε και δεν είχε που να πάει», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο άνθρωπος μιλούσε λες και ήταν μεθυσμένος. Κοιμόταν στο αυτοκίνητο και όταν πήγαινε μέσα (σ.σ. στο σπίτι) γινόταν χαμός. Όλους τους χτυπούσε, τον γιο, την κόρη του… Λίγες φορές είχε έρθει η αστυνομία; Τον πήγαιναν μέσα και έβγαινε. Η γυναίκα έκανε μια εβδομάδα να πάει στη δουλειά.

Επίσης, ένας άλλος γείτονας ανέφερε πως «πριν καιρό άκουσα μια γυναίκα να ουρλιάζει και κατάλαβα ότι ήταν από εκείνο το διαμέρισμα. “Σε παρακαλώ, βοήθεια”. Με τη γυναίκα μου και το μωρό κοιμόμασταν, αλλά ξυπνήσαμε από τις φωνές».