Το “μπαμ” με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός – Κοντά στον Μαρκάο της Σεβίλλης ο Παναθηναϊκός

 Το “μπαμ” με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός – Κοντά στον Μαρκάο της Σεβίλλης ο Παναθηναϊκός

Μία πολύ δυνατή μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την Πρωτοχρονιά ο Ολυμπιακός καθώς έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ζέλσον Μαρτίνς (28, 1μ70), για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ο παίκτης θα βρίσκεται μάλιστα στην Αθήνα το απόγευμα (17.55) για να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν φουριόζοι στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με την επικείμενη απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ από τη Μονακό, ενός παίκτη για τον οποίο ο σύλλογος της Ligue 1 είχε εκταμιεύσει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 ώστε να τον αγοράσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το όνομα του Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε το προηγούμενο διάστημα στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο παίκτης θα καταλήξει όμως στον Ολυμπιακό, ο οποίος ενισχύει ακόμη περισσότερο την επιθετική του γραμμή -θυμίζουμε πως προηγήθηκε η ανακοίνωση της απόκτησης του Φραν Ναβάρο.

Κοντά στον Μαρκάο ο Παναθηναϊκός – Γνωστός του Τερίμ από την Γαλατά

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει αρκετά την προσοχή του προς την τουρκική αγορά, αλλά και σε παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και ο Φατίχ Τερίμ στο παρελθόν. Ένας από αυτούς είναι ο Μαρκάο, όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα ahaber.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022 στη Σεβίλλη, η οποία τον έκανε δικό της έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο στην Ανδαλουσία ταλαιπωρήθηκε αρκετά τραυματισμούς, ενώ φέτος έχει μόλις μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα κι αυτή διήρκησε τρία λεπτά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για εξάμηνο δανεισμό του παίκτη οι οποίες είναι σε καλό κλίμα, δίχως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο Μαρκάο έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι και το 2027.

Σχετικά Άρθρα