Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι 21 Ιανουαρίου

 Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι 21 Ιανουαρίου

Βροχές στα δυτικά και ΝΔ της χώρας αναμένονται από το μεσημέρι της Πέμπτης, με τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας να έχουν ήλιο και πολύ κρύο. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Πέμπτης ο καιρός θα είναι καθαρός με ήλιο και το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε βροχές και μπόρες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν στα κεντρικά και ΝΔ τμήματα της Πελοποννήσου και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ξαστεριά.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 12 βαθμούς, στα βόρεια από 3 έως 8 και στα νότια στους 12. Στα δυτικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 12 βαθμούς και στα ανατολικά από 10 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, θα έχουμε συννεφιές αλλά και μεγάλα ανοίγματα με ήλιο. Η θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, λίγες αραιές συννεφιές το πρωί και ήλιος στη συνέχεια. Η θερμοκρασία από 2 έως 7 βαθμούς.

Την Παρασκευή, στα δυτικά και ΝΔ θα έχουμε βροχές οι οποίες θα φτάσουν μέχρι και την Αττική. Ωστόσο από τη βόρεια Ελλάδα θα ξεκινήσει ένας παγερός βοριάς δίνοντας κάποια χιόνια σε Χαλκιδική και ορεινά της αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Το Σάββατο, νέες μπόρες χιονιού θα έχουμε στα ΒΑ της χώρας όπως και στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Την Κυριακή ο καιρός μέχρι και το μεσημέρι θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια και κάποια σύννεφα από το απόγευμα.

Τη Δευτέρα ο καιρός αλλάζει με βροχές, νοτιάδες και άνοδο της θερμοκρασίας.

Πάντως μέχρι και 19 Ιανουαρίου μυρίζει άνοιξη και μέχρι 21/1 θα ακολουθήσουν κάποιες ψυχρές αέριες μάζες.

Σχετικά Άρθρα