ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: “Εργαλειοποιεί τα ανθρώπινα δικαιώματα”

 ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: “Εργαλειοποιεί τα ανθρώπινα δικαιώματα”

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργό στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για πολλά επίκαιρα ζητήματα.

Στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ απαντά και στις επικρίσεις του πρωθυπουργού για τη στάση του κόμματος στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών: “Μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό των υποκλοπών, της υποβάθμισης των θεσμών, των παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη και της μεταμεσονύκτιας άλωσης των ανεξάρτητων αρχών, δεν δεχόμαστε. Ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για εργαλειοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θέλουμε να του θυμίσουμε, γιατί δεν είμαστε όλοι Λωτοφάγοι, ότι το σύμφωνο συμβίωσης το είχαν ψηφίσει όλοι οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ μόλις 19 από τους 75 της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο κ. πρωθυπουργός βουτηγμένος στην αλαζονεία ευτέλισε σήμερα την απλή λογική”.

Και προσθέτει: “Πόσο θεσμική συμπεριφορά είναι άραγε η προτροπή σε αποχή, και ενώ διστάζει να επιβάλλει κομματική πειθαρχία ακόμα και στους Υπουργούς του, να το ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης; Δηλαδή, πολύ απλά τους παροτρύνει να μην εμφανιστούν στη Βουλή εκείνη την ημέρα γιατί κάποιοι άλλοι θα κάνουν… τα ρεπό τους.

Όσον, δε, αφορά στο μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας, που πλήττει κάθε νοικοκυριό, με την αγοραστική δύναμη να έχει κατρακυλήσει, τα ενοίκια να αυξάνονται συνεχώς, οι τιμές των τροφίμων να έχουν αυξηθεί κατά 25%.

Σήμερα μάλιστα ανακάλυψε μετά από δυόμισι χρόνια, που φωνάζουμε, τον πληθωρισμό της απληστίας εις βάρος του ελληνικού λαού Κρείττον του λαλείν το σιγάν”.

Σχετικά Άρθρα