Μαρίνα Πατούλη: “Στον χώρο της πολιτικής υπέστην χλευασμό και σεξισμό”

 Μαρίνα Πατούλη: “Στον χώρο της πολιτικής υπέστην χλευασμό και σεξισμό”

Για τις φετινές γιορτές, την κριτική που δέχεται και τα σχέδιά της για το μέλλον μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είναι ξεχωριστές για εμένα. Ο γιος μου υπηρετεί το στρατιωτικό του και η έλλειψή του είναι σημαντική. Ετοιμάζω την κούτα με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες για να πάω στον γιο μου που υπηρετεί στην Κύπρο. Δεν ξέρω αν θα τον δω μέσα αλλά θα πάω να ανταλλάξουμε ευχές και αυτό είναι συγκινητικό», ανέφερε αρχικά για τις χριστουγεννιάτικες εορτές.

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε: «Στον χώρο της πολιτικής, που είναι δύσκολος, υπέστην χλευασμό και σεξισμό. Στο θέμα της εμφάνισής μου, σίγουρα μπορεί να ξενίζει κάποιους, αυτούς που μένουν στη επιφάνειαΚαι στο τέλος, αυτή είναι η πρόκληση, να μπορέσουμε να πείσουμε μέσα από τον λόγο και τα έργα που θα κάνουμε και που έχουμε κάνει».

«Σε μία συντηρητική ελληνική κοινωνία όλη η προβολή της εικόνας του Κασσελάκη και όλης αυτής της νοοτροπίας, είναι κάτι ξένο σε εμάς. Δεν πρέπει να έχουμε στερεότυπα και να αφήνουμε μακριά τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό», τόνισε, η κ. Πατούλη.

«Τα θέμα της υιοθεσίας γενικότερα είναι πολύ λεπτό, και όχι μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια. Με προβληματίζει, τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών να μην αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην ενσωμάτωση τους στο σχολικό περιβάλλον», πρόσθεσε.«Δεν μετάνιωσα για τα “χρυσά”»

Για το σπίτι της με τα «χρυσά», η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε: «Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου, είδα ανθρώπους 2 ταχυτήτων ακόμα και στο σχολείο. Όταν πήγα στο σχολείο, την επόμενη μέρα, οι μαθητές μου μου έλεγαν, “κυρία γιατί σας χλεύασαν;”. Εξήγησα στα παιδιά τι είναι η σάτιρα, τα όριά της, δηλαδή, δεν μπορεί να θίγει οικογενειακά πρόσωπα».

«Πριν από τον χωρισμό μου είχαμε μία εξωστρεφή παρουσία λόγω του συζύγου μου, τώρα με ενδιαφέρει η πορεία του γιου μου και η αυτοδιοίκηση. Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή», επισήμανε.

«Στο J2US πήγα μόνο για φιλανθρωπικό σκοπό και ήταν μία όμορφη εμπειρία, δεν θα το έκανα ξανά. Το γνώριζα ότι δεν έχω φωνή», προσέθεσε για τη συμμετοχή της στο J2US.

«Μου έχει συμβεί αυτό που λέει το τραγούδι “Τα ζήτησα όλα από τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου”. Άξιζε το τίμημα και θα το ξαναέκανα», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Σχετικά Άρθρα