Στο κοινωνικό συσσίτιο του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς

 Στο κοινωνικό συσσίτιο του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς

Στο κοινωνικό συσσίτιο του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, το οποίο στηρίζει καθημερινά από το 2014 εκατοντάδες ανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη, βρέθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης πρόκειται για «μία δομή η οποία προσφέρει το πολύτιμο αγαθό της τροφής, του φαγητού σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, Έλληνες και ξένους. Είναι μία υπηρεσία η οποία πραγματικά επιτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο».

«Λίγες μέρες πριν μπει το 2024, δεν θα έπρεπε κανονικά να υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι χρειάζονται την υποστήριξη τέτοιων δομών για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις πιο βασικές βιοτικές τους ανάγκες» τόνισε ο κ. Χαρίτσης, συμπληρώνοντας πως «μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί, μέχρι όλοι οι συμπολίτες μας να μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες χωρίς την υποστήριξη τέτοιων δομών, όπως είναι το κοινωνικό συσσίτιο εδώ στο Κερατσίνι, θα πρέπει η πολιτεία να στηρίζει αυτές τις δομές και θα πρέπει η πολιτεία να ακούει και να απαντάει στα δίκαια αιτήματα πρωτοπόρων δήμων όπως είναι ο δήμος Κερατσινίου και Δραπετσώνας».

«Εμείς από την πλευρά μας, ως Νέα Αριστερά, δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε μάχη κατά της ακρίβειας, θα δώσουμε μάχη κατά της φτώχειας. Και βεβαίως, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες απαντάνε έμπρακτα στην πολιτική της υπερκερδοφορίας των λίγων και της φτωχοποίησης των πολλών. Για την κοινωνική αξιοπρέπεια και για την κοινωνική δικαιοσύνη» κατέληξε ο κ. Χαρίτσης.

Σχετικά Άρθρα