Ρέντη: Βρέθηκε DNA σε ρούχα που έκαψαν οι χούλιγκαν μετά τα επεισόδια – Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

 Ρέντη: Βρέθηκε DNA σε ρούχα που έκαψαν οι χούλιγκαν μετά τα επεισόδια – Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των εγκληματολογικών εργαστηρίων, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και άλλοι χούλιγκαν, που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη, όπου έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα ο 31χρονος αστυνομικός. Όπως αποκάλυψε το OPEN, δεκάδες ήταν οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού οι οποίοι μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ρέντη -κι ενώ οι Αρχές τους απέκλεισαν σε αυτό- έκαψαν τα ρούχα που φορούσαν, στις τουαλέτες του γηπέδου, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκε DNA στα υπολείμματα των ρούχων που κάηκαν και αυτή τη στιγμή οι Αρχές βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης των ατόμων αυτών. Μάλιστα, το γεγονός ότι επέλεξαν να κάψουν τα ρούχα τους, αποτελεί και βασικό στοιχείο ενοχής, όσον αφορά στην εμπλοκή τους στη φονική επίθεση.

Μάλιστα, φαίνεται ότι «ανοίγουν και τα στόματα» όσων έχουν καταθέσει αυτές τις ημέρες στις Αρχές. Αρκετοί είναι αυτοί που «δίνουν» τους άλλους οπαδούς, λέγοντας ότι ενώ κάποιος καθόταν δίπλα τους, στη συνέχεια εξαφανίστηκε για λίγο και όταν επέστρεψε φορούσε άλλα ρούχα!

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν, για να κρύβουν τον «οπλισμό» τους (π.χ. φωτοβολίδες). Φαίνεται ότι δύο άτομα, με αρχηγικό ρόλο, ήταν οι μόνοι που είχαν τα κλειδιά αυτής της αποθήκης – άρα πιθανότατα και τον έλεγχο και τον συντονισμό των επιθέσεων.

Οι βασικοί ύποπτοι για τον αρχηγικό τους ρόλο, δε, θα κληθούν από τις Αρχές να καταθέσουν τελευταίοι, κι αφού έχουν «δέσει» όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση και την ενδεχόμενη ενοχή τους.

Σχετικά Άρθρα