Πέθανε ο Χαράλαμπος Μποντζίδης, πρώην βουλευτής της ΝΔ στη Φλώρινα

 Πέθανε ο Χαράλαμπος Μποντζίδης, πρώην βουλευτής της ΝΔ στη Φλώρινα

Σε ηλικία 73 ετών πέθανε ο Χαράλαμπος Μποντζίδης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα, από όπου καταγόταν. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του Χαράλαμπου Μποντζίδη, ο οποίος διετέλεσε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο Νομό Φλώρινας, από το 2019 έως το 2023. Υπηρέτησε με σθένος, συνέπεια και αποφασιστικότητα την ακριτική Φλώρινα και τους συντοπίτες του. Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Χαράλαμπο Μποντζίδη, σημειώνεται στο συλλυπητήριο μήνυμα του κυβερνώντος κόμματος.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1950 στη Φλώρινα, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ.

Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος Φλώρινας (1979-1986) και εκλέχτηκε βουλευτής Φλώρινας στις εκλογές του 1990.

«Σε όλη τη διαδρομή του, ο Χαράλαμπος Μποντζίδης υπηρέτησε με συνέπεια την παράταξη και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φλώρινα. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά Άρθρα