Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξήγησε γιατί απιστούν οι άνδρες

 Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξήγησε γιατί απιστούν οι άνδρες

Καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά», με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χαρακτήρα του αλλά και το πώς είναι σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε φιλική είτε προσωπική.

«Είμαι σε πολλά πράγματα ακατάδεχτος και δεν ξέρω γιατί. Συμπλέγματα είναι αυτά. Όταν δεν νιώθω καλά δεν με κρατάει τίποτα, φεύγω από παντού και από ανθρώπους. Και στα επαγγελματικά. Όταν δεν ένιωθα καλά στην σκηνή έφευγα και πήγαινα και δούλευα οικοδομή. Τώρα δεν με αντέχει η οικοδομή!» είπε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα:

«Το κατάστημα υπολειτουργεί. Γλυκά γλυκά ήρθε μόνο του. Όχι ότι ξύπνησα μια μέρα και είπα “με τις γυναίκες τέλος”, αλλά κατάλαβα ότι είμαι πάρα πολύ δύσκολος. Στο μυαλό μου είναι αυτό. Καμιά φορά όταν μου αρέσει πολύ ένα πλάσμα, δεν σκέφτομαι τίποτα παρά πέρα. Το κοιτάω. Ποτέ δεν λέω να βγούμε. Ακόμα κι αν πω κι αν γίνει, δεν θα πάει το μυαλό μου στα περαιτέρω.

Ναι, συμβαίνει να έρχονται γυναίκες να μου την “πέσουν”. Μέχρι καφέ. Έχω κάνει το χειρότερο παλιά. Είχα δώσει τον λόγο μου στον εαυτό μου ότι τα κόβω αυτά. Και πάνω εκεί έρχεται μια κούκλα πραγματικά, χάζεψε το στούντιο, κάναμε τον Εκατομμυριούχο τότε και μου λέει “για σένα ήρθα εδώ γιατί ήθελα να σε δω από κοντά” και έλεγα “μην ενδώσεις”. Έρχεται πάνω στο καμαρίνι μετά και μου λέει “επειδή φεύγω σε 4-5 μέρες, πάω Αγγλία, έλεγα μήπως πιούμε κανέναν καφέ”. Και της λέω “δεν πίνω καφέ ρε γαμώτο”. Το τι θα μου είπε από πίσω…»

Μίλησε όμως και για μια κατάκτησή του στο αεροδρόμιο και τη γνωριμία του με γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο.

«Δεν ξέρω πώς έγινε. Δεν κάνω ποτέ αυτό που λέμε την πρώτη κίνηση και αν το κάνω δεν είναι εμφανής και όποιος το έπιασε το έπιασε. Ούτε πιτσιρικάς δεν το έκανα».

«Εγώ ξέρω για τους άντρες που απιστούν ότι…»

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε “θέλω (να έχω γυναίκα) για να μπορώ να λέω”. Δεν ήταν εύκολο να μου αρέσει κάτι πάρα πολύ. Κάτι στην αύρα, ένα ψεύδισμα. Βρίθω ελαττωμάτων. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν πει “πόσο χαριτωμένο είναι που ξεχνάς” και μετά λένε το ανάποδο.

Φαντάζομαι ότι με έχουν απατήσει πολλές φορές. Έχω πει ότι δεν το περίμενα από συγκεκριμένο άνθρωπο.

Εγώ ξέρω για τους άντρες που απιστούν ότι είναι σαν σπορ. Μπορεί να αγαπάς μια γυναίκα και να την απατήσεις. Μπορεί να την αγαπάς πολύ και βαθιά και να τη σέβεσαι. Θα φανεί σαν δικαιολογία, αλλά στο βάθος βάθος ξέρεις ότι θα πεις πως θα μπορούσα να μην το κάνω, γιατί αυτή είναι αυτή και δεν αλλάζει, άρα είναι λίγο υπέρ της.

Για ένα διάστημα έλεγα την αλήθεια, με είχε πιάσει ο εγωισμός ότι δεν φοβάμαι και σιγά μην καταδεχτώ να πω ψέματα και έγινε ένας χαλασμός. Ήρθε ένας μεγάλος και μου είπε “ποτέ δεν το παραδεχόμαστε!”».

«Μου έκανε κακό το “Στην υγειά σου”. Έρχονταν στο θέατρο και μου έλεγαν…»
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για το «Στην υγειά μας» που έκανε με επιτυχία για πάρα πολλά χρόνια. Του έκανε κακό στην καριέρα του στην υποκριτική;

«Ναι, το καταλάβαινα γιατί έρχονταν στο καμαρίνι μου στο θέατρο και μου έλεγαν “ρε συ είσαι πάρα πολύ καλός, δεν σου το χα”.

Με νοιάζει πια εγώ τι θέλω. Μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και στην τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις τον πήχη λίγο πιο ψηλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του “Στην υγειά σου”. Δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών, πάντα έτσι λειτουργούσαν.

Όταν κάναμε τους Απαράδεκτους, μας έλεγαν οι παραγωγοί “Απαράδεκτους, τίποτα γείτονες γράψτε, 2-3 φίλους”. Δεν είναι σωστό. Έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Ένα πράγμα που είναι πετυχημένο δεν το ξανακάνεις.

Δεν έχω δει κανένα “Στην υγειά μας”. Έχω δει κάμποσες εκπομπές του Πορτοκάλογλου και μου αρέσει πάρα πολύ.

Ο βασικός λόγος που το έκανα είναι γιατί έπαιρνα από τον κόσμο το “εμείς τι θα κάνουμε;”. Εγώ ήθελα 2-3 σεζόν και τέλος. Είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα χωριό με χιόνια και είπαμε να περπατήσουμε βράδυ και όποια τηλεόραση ακουγόταν έβλεπαν “Στην υγειά μας”» ανέφερε…

Πηγή: newbeast.gr

Σχετικά Άρθρα