Νέα Σμύρνη: Γιατί ο 18χρονος σκότωσε τον αδερφό του – “Μου έριξε 2 γροθιές, ήθελα να αμυνθώ”

 Νέα Σμύρνη: Γιατί ο 18χρονος σκότωσε τον αδερφό του – “Μου έριξε 2 γροθιές, ήθελα να αμυνθώ”

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως το ένα μετά το άλλο για το έγκλημα μεταξύ αδερφών στη Νέα Σμύρνη, αποκαλύπτουν πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας που συγκλονίζει τη χώρα. «Ετοιμάζαμε βαλίτσες για να φύγουμε ταξίδι στο εξωτερικό. Μαλώσαμε με τον αδελφό μου για μια μπλούζα. Μου έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο» φέρεται να είπε ο 18χρονος από τη Νέα Σμύρνη σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το MEGA.

«Επειδή είχα το αριστερό μου χέρι στο γύψο, πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα στα πλευρά του. Το έκανα για να αμυνθώ πάνω στον καβγά» συμπλήρωσε ο 18χρονος.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ότι δηλαδή ο 18χρονος τραυμάτισε τον αδερφό του με το ψαλίδι προσπαθώντας να αμυνθεί, ήταν και τα όσα είπε η σύντροφος του αδερφοκτόνου στον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδερφό του «που είναι η μπλούζα μου;». Το παιδί που έφυγε δεν το έδινε και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, λόγω της άμυνας το έκανε όλο αυτό», συμπλήρωσε η σύντροφος του 18χρονου.

«Αυτό το ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε βοήθησε τον αδερφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε «τι σου έκανα αδερφούλη μου;». Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», είπε.

Σχετικά Άρθρα