Θεσσαλονίκη: Το Σάββατο η κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε ο Νορβηγός

 Θεσσαλονίκη: Το Σάββατο η κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε ο Νορβηγός

Το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, θα γίνει η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τον 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η κηδεία θα τελεστεί στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, στις 12.00.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με κάποιους κατοίκους της περιοχής, ο μεθυσμένος Νορβηγός που κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό του 32χρονου και του αφαίρεσε τη ζωή, ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και είχε δημιουργήσει ξανά προβλήματα στο παρελθόν με φασαρίες.

«Ήταν γνωστός στη γειτονιά. Ένα παλικάρι που ήρθε να πάρει καφέ το πρωί τον ήξερε. Αυτός είναι εδώ γύρω στα εννιά χρόνια και παίρνει ένα επίδομα από τη Νορβηγία και μάλλον εκεί δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα και ήρθε εδώ», ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής. «Έχει δημιουργήσει κι άλλες φορές προβλήματα και συγκεκριμένα μια φορά στα Λαδάδικα. Τότε τον είχε δείρει ο φίλος του παιδιού που ήρθε και πήρε καφέ. Είναι ένας “μαλλιάς”, αδύνατος, με τατουάζ. Έπινε αυτός. Ήταν σε μέθη αλλά το μαχαίρι ήταν πάνω του. Αυτός είχε κάποιο σκοπό και είχε μαζί του μαχαίρι. Φοβόταν», σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα